Dakdekker Arnhem

Dakdekker in Arnhem gezocht? Hendriks Dakdekker is het dakdekkersbedrijf van Arnhem. U kunt door ons verschillende werkzaamheden omtrent uw dak laten doen. Onze diensten bestaan onder meer uit werkzaamheden aan platte daken en hellende daken, nokvorst reparatie en schoorsteen renovatie.

Met dakonderhoud van Hendriks Dakdekker bespaart u honderden euro’s

Een goede dakisolatie en regelmatig onderhoud van uw dak besparen u een hoop kosten. De meeste huizen in Nederland beschikken over een dak dat niet juist is geïsoleerd. Met een onjuist geïsoleerd dak bent u jaarlijks honderden euro’s meer kwijt aan stookkosten dan met een goed geïsoleerd dak. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dakdekker verzorgt de isolatie van uw dak in Arnhem en omgeving. Eveneens ontfermt Hendriks Dakdekker zich over periodiek onderhoud van uw dak waardoor de kans op lekkages en schade aanzienlijk afneemt.

De reparatie van een dak als gevolg van nalatig onderhoud kan oplopen tot € 350,- per vierkante meter. Dit staat in schril contrast met de kosten van het onderhoud van uw dak; de kosten van onderhoud van uw dak bedragen gemiddeld tussen € 15,- en € 18,-.

Werkwijze

Hendriks Dakdekker gaat secuur en gedreven te werk. De werkwijze van ons dakdekkersbedrijf is als volgt:
• Gratis bij u thuis voor een dakinspectie
• Wij tonen u de zwakke plekken en geven u uitgebreid advies
• Wij maken voor u een passende offerte
• Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen het traject van A tot Z
• Tot slot de nazorg; wij laten u de resultaten zien en informeren u over de garantie

Voordelen van Hendriks Dakdekker

– Gespecialiseerd in al het dakwerk
– Snel ter plaatse
– Vakmannen met jarenlange ervaring
– Wij zijn 24/7 bereikbaar

De dakdekker in Arnhem

Onderstaand een aantal reviews van tevreden klanten van Hendriks Dakdekker. Net als bij deze mensen kunnen wij alle problemen met betrekking tot uw dak verhelpen. Neem contact met ons op en wij staan klaar om u te helpen.

Mevrouw Kuiper
Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Erg fijn dat ze zo snel konden komen. En ook nog eens vriendelijk in de omgang. Hendriks Dakdekker is zeker een aanrader!

Meneer Hermans
Het is prettig werken met Hendriks Dakdekker. Er is kort overleg geweest over hoe en wanneer de opdracht uitgevoerd zou worden. Vervolgens zijn de dakdekkers aan het werk gegaan. Het resultaat mag er wezen. Het uitvoeren van de opdracht is snel en vakkundig gedaan.

Het zoeken van een dakdekker

Veel dakdekkers rekenen verplaatsingskosten, het is daarom verstandig om een dakdekker in de buurt te kiezen. Hendriks Dakdekker is een dakdekker in Arnhem, maar heeft naast deze vestiging nog een tiental andere vestigingen. Hendriks Dakdekker is naast Arnhem ook gevestigd in de volgende tien werkgebieden: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Utrecht en Zwolle.

Dakproblemen? Maak een afspraak

Met Hendriks Dakdekker razendsnel van uw dakproblemen af? Bel 026 – 2022964 of vul ons contactformulier in. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dakdekker staat klaar om u te helpen, en is 24/7 voor u bereikbaar.

Geïnteresseerd? Voer hieronder uw gegevens in.