Dakdekker Eindhoven

Dakdekker in Eindhoven en omgeving gezocht? Hendriks Dakdekker is een dakdekkersbedrijf in Eindhoven. U kunt door ons verschillende werkzaamheden omtrent uw dak laten doen. Onze diensten bestaan onder meer uit:
Werkzaamheden aan platte daken
Werkzaamheden aan hellende daken
• Nokvorst reparatie
• Schoorsteen renovatie

Waarom Hendriks Dakdekker?

Hendriks Dakdekker is de dakdekker van Eindhoven, omdat u veel voordeel heeft bij ons. Zo zijn wij bij een spoedklus binnen twee uur aanwezig om uw klus te klaren en zijn wij altijd bereikbaar. Onderstaand de voordelen die u heeft bij de dakdekker van Eindhoven:
• Bij spoed binnen twee uur ter plaatse
• Vakmensen met jarenlange ervaring
• 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
• Gespecialiseerd in al het dakwerk

Besparen bij Hendriks Dakdekker uit Eindhoven

Door uw dak te laten repareren, renoveren, onderhouden of vervangen door Hendriks Dakdekker uit Eindhoven kunt u een hoop kosten besparen. Een goed verzorgd dak zorgt ervoor dat de kans op schade zoals lekkages, een kapotte schoorsteen of een kapotte nokvorst zo klein mogelijk wordt. Tevens zorgt een goed onderhouden dak ervoor dat de stookkosten zo laag mogelijk blijven. De warmte verlaat een huis voornamelijk via het dak en bij een juiste isolatie van het dak ontsnapt er zo weinig mogelijk warmte uit uw huis. Hierdoor hoeft u de kachel niet onnodig veel te laten stoken.

Klanten aan het woord

Hendriks Dakdekker heeft in Eindhoven en omgeving veel daken weten te repareren, renoveren of te vervangen. Meneer Maas en mevrouw Swinkels kunnen hierover meepraten. Zij ging u al voor.

Meneer Maas
De werkzaamheden zijn snel en uiterst deskundig uitgevoerd, waarbij de communicatie met Hendriks Dakdekker zeer duidelijk en fijn was!

Mevrouw Swinkels
Hendriks Dakdekker komt zijn afspraken na, geeft volleerd advies en is erg prettig in de omgang. Al met al een dakdekker die aan te raden is!

Het zoeken van een dakdekker in Eindhoven

Naast de vestiging in Eindhoven heeft Hendriks Dakdekker ook vestigingen in Almere, Amersfoort, ApeldoornArnhem, Deventer, EdeEnschede, Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Woont u in de buurt van een van onze vestigingen? Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Een afspraak maken met Hendriks Dakdekker uit Eindhoven? Bel 040– 3046329 of vul ons contactformulier in. Hendriks Dakdekker is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en bij spoedklussen zijn wij binnen twee uur aanwezig om u te helpen.

Geïnteresseerd? Voer hieronder uw gegevens in.