Dakdekker Nijmegen

Dakdekker in Nijmegen nodig? Voor uiteenlopende werkzaamheden aan uw dak in Nijmegen, kunt u aankloppen bij Hendiks Dakdekker. De dakdekkers van dit bedrijf zijn deskundig in elk denkbaar facet binnen het dakdekkersvak waarbij u moet denken aan daklekkages tot en met dakisolatie en werkzaamheden aan platte daken en hellende daken, nokvorst reparatie en schoorsteen renovatie.

Het regelmatig onderhouden van uw dak en een fatsoenlijke dakisolatie kunnen u een hoop kosten uitsparen. Veel huizen in Nederland hebben een verkeerd geïsoleerd dak. De stookkosten kunnen jaarlijks oplopen tot honderden euro’s bij een verkeerd geïsoleerd dak. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dakdekker is bereid de isolatie van uw dak in Nijmegen en omgeving te verzorgen. Tevens draagt Hendriks Dakdekker zorg voor het regelmatig onderhoud van uw dak, waarmee u de kans op lekkages en schade minimaliseert.

Werkwijze

Hendriks Dakdekker gaat secuur en gedreven te werk. Nadat u ons heeft benaderd staan wij direct voor uw klaar. Samen met u bespreken we uw wensen om het project op te leveren zoals u het graag ziet. De werkwijze van ons dakdekkersbedrijf is als volgt:
• Gratis bij u thuis voor een dakinspectie
• Wij tonen u de zwakke plekken en geven u uitgebreid advies
• Wij maken voor u een passende offerte
• Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen het traject van A tot Z
• Tot slot de nazorg; wij laten u de resultaten zien en informeren u over de garantie

Voordelen van Hendriks Dakdekker

• Gespecialiseerd in al het dakwerk
• Snel ter plaatse
• Vakmannen met jarenlange ervaring
• Wij zijn 24/7 bereikbaar

De dakdekker in Nijmegen

Hendriks Dakdekker heeft in Nijmegen al vele daken mogen repareren. Wilt u net als meneer Doornweerd en familie Pauw verlost zijn van de problemen aan uw dak? Kijk dan onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Meneer Doornweerd
Zeer bekwame en vriendelijke dakdekkers! Wij hadden een lekkage aan ons platte dak. Gebeld naar de firma Hendriks en na twee uur stonden ze al op de stoep voor een inspectie. Duidelijke offerte opgesteld en een schappelijke prijs afgesproken. Na twee dagen werk hadden wij weer een nieuw dak wie weer water dicht is. Kortom wanneer u goed geïnformeerd wilt worden en snel geholpen bel Hendriks dakdekkers!

Familie Pauw
Onze dakgoot was na 25 jaar aan vervanging toe. Wij hebben contact gezocht per email via de website. Binnen een half uur hadden we een afspraak voor een bezichtiging. Na wat overleg hebben wij besloten om de dakgoot compleet te laten vervangen omdat reparatie helaas niet meer mogelijk bleek. Nu na alle werkzaamheden zijn wij zeer gelukkig met onze nieuwe zinken dakgoot. Hendriks dakdekkers te Nijmegen is een echte aanrader.

Het zoeken van een dakdekker

Veel dakdekkers rekenen verplaatsingskosten, het is daarom verstandig om een dakdekker in de buurt te kiezen. Hendriks Dakdekker is een dakdekker in Nijmegen, maar heeft naast deze vestiging nog een tiental andere vestigingen. Hendriks Dakdekker is naast Nijmegen ook gevestigd in de volgende tien werkgebieden: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Utrecht en Zwolle. Hendriks Dakdekker is gevestigd in veel plaatsen, waardoor Hendriks Dakdekker een groot gebied kan bedienen met dakwerkzaamheden.

Dakproblemen? Maak een afspraak

Met Hendriks Dakdekker razendsnel van uw dakproblemen af? Bel 024 – 2022377 of vul ons contactformulier in. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dakdekker staat klaar om u te helpen, en is 24/7 voor u bereikbaar.

Geïnteresseerd? Voer hieronder uw gegevens in.