Dakdekker Utrecht

Dakdekker in Utrecht en omgeving gezocht? Hendriks Dakdekker is een dakdekkersbedrijf met een vestiging in Utrecht. Hendriks Dakdekker heeft vakmensen met jarenlange ervaring, waardoor onze dakdekkers de kneepjes van het vak kennen en geschikt zijn om uw probleem te verhelpen. Naast onze ruime ervaring en specialisatie in al het dakwerk heeft u bij ons nog meer voordelen. Bij een spoedklus zijn binnen twee uur ter plaatse om uw spoedklus af te handelen. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Werkzaamheden

Het dakdekkersbedrijf uit Utrecht heeft al vele werkzaamheden uitgevoerd. Onderstaand zijn de meest voorkomende werkzaamheden die door ons is uitgevoerd:
Hellende daken
Platte daken
• Professioneel reinigen
Nokvorst reparatie
• Zinken dakgoten
• Epdm daken
• Dakpan coating
Schoorsteen renovatie en reparatie
• Isoleren van alle type daken
• Gevel bekleding

Het zoeken van een dakdekker

Veel dakdekkers rekenen verplaatsingskosten, het is daarom verstandig om een dakdekker in de buurt te kiezen. Hendriks Dakdekker is een dakdekker in Utrecht, maar heeft naast deze vestiging nog een tiental andere vestigingen. Hendriks Dakdekker is naast Utrecht ook gevestigd in de volgende tien werkgebieden: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Nijmegen en Zwolle. Hendriks Dakdekker is gevestigd in veel plaatsen, waardoor Hendriks Dakdekker een groot gebied kan bedienen met dakwerkzaamheden.

Wat klanten zeggen over Hendriks Dakdekker

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel daken gerepareerd, gerenoveerd en vervangen. Onze diensten is niet onopgemerkt gebleken. Onderstaand een aantal mensen die Hendriks Dakdekker al hebben ingeschakeld, en met succes.

Meneer de Graaf
Helaas hadden wij schade aan ons dak dankzij de storm. Wij hebben Hendriks Dakdekker de volgende dak benaderd om ons dak te herstellen. Gelukkig waren de benodigde materialen op voorraad en konden we dezelfde dag nog worden geholpen. Topservice!

Meneer de Jong
Duidelijke offerte en een goede uitleg over wat de beste oplossing was voor het probleem. Adviseert de klant netjes en lost het probleem op. En ook nog eens met een uitermate vriendelijke service.

Maak een afspraak met de dakdekker van Utrecht

Een afspraak maken met Hendriks Dakdekker uit Utrecht? Bel 030 – 2272347 of vul ons contactformulier in. Hendriks Dakdekker is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en bij spoedklussen zijn wij binnen twee uur aanwezig om u te helpen.

Geïnteresseerd? Voer hieronder uw gegevens in.