Dakwerkzaamheden

Voor dakwerkzaamheden bent u bij Hendriks Dakdekker aan het juiste adres. Hendriks Dakdekker is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf met meerdere vestigingen. Hendriks Dakdekker heeft jarenlange ervaring in het repareren, renoveren en vervangen van daken. Onze dakwerkzaamheden bestaan onder meer uit: platte daken, hellende daken, nokvorst reparatie en schoorsteen renovatie.

Bespaar honderden euro’s met dakwerkzaamheden van Hendriks Dakdekker

Een goede dakisolatie en regelmatig onderhoud van uw dak besparen u een hoop kosten. De meeste huizen in Nederland beschikken over een dak dat niet juist is geïsoleerd. Met een onjuist geïsoleerd dak bent u jaarlijks honderden euro’s kwijt aan stookkosten dan met een goed geïsoleerd dak. Als u de dakwerkzaamheden uit laat voeren door Hendriks Dakdekker verzorgen wij de isolatie van uw dak. Eveneens ontfermt Hendriks Dakdekker zich over periodiek onderhoud van uw dak, waardoor de kans op lekkages en schade aanzienlijk afneemt.

De reparatie van een dak als gevolg van nalatig onderhoud kan oplopen tot €350,- per vierkante meter. Dit staat in schril contrast met de kosten van het onderhoud van uw dak, de kosten van onderhoud van uw dak bedragen gemiddeld tussen €15,- en €18,-.

Werkwijze

Hendriks Dakdekker gaat secuur en gedreven te werk. Nadat u ons heeft benaderd staan wij direct voor u klaar. Samen met u bespreken we uw wensen voor het uitvoeren van de dakwerkzaamheden zoals u het graag ziet. De werkwijze van ons dakdekkersbedrijf is als volgt:
• Gratis bij u thuis voor een dakinspectie
• Wij tonen u de zwakke plekken en geven u uitgebreid advies
• Wij maken voor u een passende offerte
• Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen het traject van A tot Z
• Tot slot de nazorg; wij laten u de resultaten zien en informeren u over de garantie

Waarom moet u de dakwerkzaamheden door Hendriks Dakdekker uit laten voeren?

Hendriks dakdekker heeft u veel te bieden. Zodra u Hendriks Dakdekker inschakelt voor dakwerkzaamheden, geniet u van een aantal voordelen:
• Gespecialiseerd in al het dakwerk
• Snel ter plaatse
• Vakmannen met jarenlange ervaring
• Wij zijn 24/7 bereikbaar

Dakdekker inhuren voor dakwerkzaamheden bij u in de buurt

Voor het uitvoeren van dakwerkzaamheden rekenen veel dakdekkers verplaatsingskosten, het is daarom verstandig om een dakdekker in de buurt te kiezen. Hendriks Dakdekker heeft tiental vestigingen. Hendriks Dakdekker is gevestigd in de volgende werkgebieden: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Utrecht en Zwolle.

Dakwerkzaamheden laten uitvoeren? Maak een afspraak

Dakwerkzaamheden snel regelen? Bel 026 – 2022964 of vul ons contactformulier in. Dakdekkersbedrijf Hendriks dakdekker staat klaar om u te helpen en is 24/7 voor u bereikbaar.

Geïnteresseerd? Voer hieronder uw gegevens in.