Dakdekker Enschede

Dakdekker in Enschede en omstreken gezocht? Dan bent u op de juiste pagina. Hendriks Dakdekker is onder meer gevestigd in Enschede en staat klaar om u te helpen met alle werkzaamheden aan uw dak. De dakdekkers van Hendriks Dakdekker uit Enschede is gespecialiseerd in al het dakwerk. De meeste voorkomende diensten die wij aanbieden zijn:
Werkzaamheden aan platte daken
Werkzaamheden aan hellende daken
• Nokvorst reparatie
Schoorsteen renovatie

Tevens bieden hebben de vakmensen van ons dakdekkersbedrijf uit Enschede jarenlange ervaring in het vak. Heeft u een spoedklus, dan zijn onze dakdekkers binnen twee uur aanwezig om uw spoedklus af te handelen. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar, u kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Kortom, Hendriks Dakdekker uit Enschede biedt u een hoop voordelen.

Over Hendriks Dakdekker

Hendriks Dakdekker is een dakdekkersbedrijf met onder andere een vestiging in Enschede. De overige vestigingen bevinden zich in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Hendriks Dakdekker heeft al veel daken mogen repareren, renoveren en vervangen. Eveneens staat klantgerichtheid hoog in het vaandel bij Hendriks Dakdekker. Dit ziet u onder meer terug in onze scherpe prijzen en onze bereikbaarheid.

Bespaar een hoop kosten met de dakdekker van Enschede

Het op een juiste manier verzorgen van uw dak is goed voor uw portemonnee. Lekkage aan uw dak is het meest voorkomende probleem. Daklekkage kan voor waterschade zorgen, wat hoog op kan lopen in de kosten. Door uw dak regelmatig te laten onderhouden wordt de kans op lekkage en bijbehorende schade geminimaliseerd. Ook zorgt periodiek onderhoud aan uw dak ervoor dat de stookkosten zo laag mogelijk blijven. Warmte verlaat het huis met name via het dak. Een goed geïsoleerd dak houdt de warmte binnen het huis, waardoor de verwarming minder hard hoeft te gloeien. Dit scheelt uiteraard in de stookkosten.

Gratis inspectie van uw dak

De dakdekkers van Hendriks Dakdekker uit Enschede komen gratis bij u thuis voor een inspectie van uw dak. Vervolgens nemen we u bij de hand en laten u de zwakke plekken in uw dak zien en geven u eerlijk advies over de eventueel gevonden zwakke plekken. U krijgt daarna een scherpe en passende offerte, waarna we alle zorgen uit handen nemen en het volledige traject voor u regelen.

Maak een afspraak

Een afspraak maken met Hendriks Dakdekker uit Enschede? Bel 053 – 2032379 of vul ons contactformulier in. Hendriks Dakdekker is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en bij spoedklussen zijn wij binnen twee uur aanwezig om u te helpen.

Geïnteresseerd? Voer hieronder uw gegevens in.